Кога секси кумата замеша, гостите на свадбата го загубија разумот

11 јануари, 2017
Кога секси кумата замеша, гостите на свадбата го загубија разумот

На почетокот на една свадба, атмосферата сè уште не била на потребното ниво, па оваа атрактивна кума решила малку да ги загрее гостите. Со својот атрактивен танц таа не само што ги размрда присутните, туку и ја разгоре машката фантазија.

Идентитетот на девојката останува непознат, но она што е сигурно е дека никој нема да остане рамнодушен на нејзиниот жежок танц.

Во продолжение погледнете го видеото.