Куче се обидува да насмее бебе! Непроценливо…

25 јануари, 2017
Куче се обидува да насмее бебе! Непроценливо…

Луѓето одамна сфатиле дека кучето е најдобар пријател на човекот, а овој булдог е вистински доказ за тоа.

Имено, на социјалните мрежи осамна видео на кое се гледа како едно куче прави сè за да го насмее својот мал сопственик.

Погледнете го видеото кое сигурно ќе измами насмевка на вашето лице: