Лавица се обидела да прескокне канал како би ги зграпчила посетителите!

28 март, 2017
Лавица се обидела да прескокне канал како би ги зграпчила посетителите!

Новата станарка на зоолошката градина Естрела во Мексико, лавицата Елса, се обидела да го прескокне заштитниот ров и да ги зграпчи посетителите.

За среќа, нејзиниот лет бил прекраток, па завршила во јамата длабока неколку метри.

Лавицата притоа не е повредена.