Лудо возење со руски тенк

7 март, 2017
Лудо возење со руски тенк

Руските тенкови се препознатливи по своите способности и издржливост, а видеото во прилог само го потврдува тоа.

Погледнете го ова лудо возење со руски тенк:

https://www.youtube.com/watch?v=xz4xGJQExGg