21 јуни, 2018

Радио

Јапонското лудило веќе долго го освојува светот, а во компилацијата што ви ја претставуваме овој пат можете да видите некои од рекламите поради кои Јапонија е позната како најлудата земја на светот!

Остави коментар

Почетна // 4 play // Лудории кои можат да се видат само на јапонска телевизија…
Горе