Мајсторе, капа доле! Кога ќе видите каде и како го вози својот камион ќе останете без зборови

3 март, 2017
Мајсторе, капа доле! Кога ќе видите каде и како го вози својот камион ќе останете без зборови

Возачите на камиони се мајстори на својот занает, тие можат да го провлечат својот камион на места каде многумина не би се осудиле да возат.

Еден таков мајстор е и на видеото во прилог.

Капа доле, за ова навистина треба знаење!