Момче пронашло маченце со скршени нозе. Она што се случило потоа ќе ви го растопи срцето!

29 март, 2017
Момче пронашло маченце со скршени нозе. Она што се случило потоа ќе ви го растопи срцето!

Момче шетајќи покрај река забележало маченце кое не се движело. На мачката и биле скршени нозете, а имала и рани по целото тело.

Без никакво размислување ја зграпчило мачката и ја однело дома. Момчето потоа се грижело за маченцето и секој ден го забележувало нејзиното опоравување.

Она што се случило ќе ви го растопи срцето.

Погледнете: