Мотоциклист пребрзо влегол во кривина и избегнал директен судир. Она што следело НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ЗАБОРАВИ!

28 март, 2017
Мотоциклист пребрзо влегол во кривина и избегнал директен судир. Она што следело НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ЗАБОРАВИ!

Мотоциклист пребрзо влегол во кривина и избегнал директен судир. Она што следело НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ЗАБОРАВИ!

Погледнете што се случило:

https://www.youtube.com/watch?v=XGDrQqNuskw