Му исчезнувале работи од дворот, па одлучил да постави камера. Кога утрото ја погледнал снимката, ОСТАНАЛ ВО ШОК!

14 март, 2017
Му исчезнувале работи од дворот, па одлучил да постави камера. Кога утрото ја погледнал снимката, ОСТАНАЛ ВО ШОК!

Луѓето обично поставуваат безбедносни камери како заштита од крадци, но овој човек во дворот „фатил“ нешто навистина страшно.

Откако забележал дека му фалат некои работи од дворот, еден човек одлучил да постави камера која се активира на движење.

Другиот ден, кога ја прегледал снимката од претходната вечер, имал што да види…