Му пришол на уличен забавувач и почнал да го исмејува. Она што следело на 0:28 ќе го памти додека е жив!

23 јануари, 2017
Му пришол на уличен забавувач и почнал да го исмејува. Она што следело на 0:28 ќе го памти додека е жив!

Еден уличен изведувач, облечен како каубој и обоен во сребрена боја, стоел во центарот на градот како споменик, забавувајќи ги на тој начин минувачите. Но, едно момче одлучило да го исмејува.

Меѓутоа, уличниот забавувач покажал дека се има свои граници, па кога ќе се премине одредена граница, се случува ова…