13 ноември, 2018

Радио

Дали знаете дека би можеле да ги стопите вашите мрсни боички и да направите колоритни свеќи кои ќе го украсуваат вашиот дом.

На видеото погледнете како може да направите сами да ги направите овие колоритни миризливи свеќи за вашиот дом…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Направете сами: Колоритни миризливи свеќи за вашиот дом
Горе