15 декември, 2018

Радио

Овој пар од Нов Зеланд решил да си го направи животот поинтересен. Затоа го земале својот стар камион и од него направиле Замок…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Навидум само обичен камион, но кога ќе се отвори…
Горе