Новинар за време на емисија во живо, со раце фатил електрична ограда! Нема да верувате…

13 јануари, 2017
Новинар за време на емисија во живо, со раце фатил електрична ограда! Нема да верувате…

Кога еден сопственик на продавница за авто делови бил ограбен неколку пати во само еден месец, одлучил околу својата продавница да постави електрична ограда од 6000 волти.

Млад новинар бил испратен на лице место да направи извештај, но случајно ја фатил оградата. Погледнете што му се случило..