Она што го прават овие руски војници ќе ве остави без зборови

6 март, 2017
Она што го прават овие руски војници ќе ве остави без зборови

Руските воени игри се спектакуларен настан.

Доволно е да се погледнат подготовките за биатлон тенкот, кои се состојат од 4 возбудливи кругови.

Погледнете во продолжение за што се работи…