20 октомври, 2017

Радио

Русите навистина знаат да се забавуваат!

Следното видео прикажува неколку млади луѓе кои дошле на смешна идеја и ја спровеле на најдобар можен начин.

Погледнете што направиле:

Остави коментар

Почетна // 4 play // Отсекле парче од заледено езеро. Зошто? Кога ќе ја видите причината, ќе посакате да го направите истото!
Горе