Ова е нешто најслатко што ќе го видите денес!

29 март, 2017
Ова е нешто најслатко што ќе го видите денес!

Малите и слатки мачиња одамна го освоија интернетот. Но, денес ви донесуваме дефинитивно едно од најслатките видеа некогаш снимени.

Креаторот на ова видео само зел една стаклена чаша, а мачката направила нешто преслатко.

Погледнете за што се работи:

https://www.youtube.com/watch?v=KbFATFHOCiE