16 јули, 2018

Радио

Знаеме дека за добрите идеи не се потребни многу пари, но до сега не ни паднало на памет дека за да се изведе синхронизирано пливање нема потреба од базен или вода…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Овие деца со својот настап ќе ви го разубават денот!
Горе