Паметно магаре стана хит на интернет

10 јануари, 2017
Паметно магаре стана хит на интернет

Видеото кое прикажува магаре кое смислило генијално решение да премине преку ограда стана вирално.

Погледнете зошто ова видео го погледнале милиони луѓе…

https://www.youtube.com/watch?v=Zq8sNnZ-Hq4