13 ноември, 2018

Радио

Во некои работи, навистина се разликуваме.

Петте главни машки проблеми:

1. Гладен сум.

2. Жеден сум.

3. Сакам да ја имам.

4. Девет натпревари фатив, дестиот ми избега.

5. Остави ме на мира.

Петте главни женски проблеми:

1. Дебела сум.

2. Како да ослабам.

3. Имам мали гради.

4. Немам што да облечам.

5. Ти не ме сакаш.

Бонус: Одлично видео што објаснува повеќе разлики, правејќи една симпатична паралела. Се согласувате ли?

Остави коментар

Почетна // 4 play // Петте главни проблеми на мажите и жените
Горе