Погледнете што се случува кога ќе ставите течен алуминиум во лубеница

20 јануари, 2017
Погледнете што се случува кога ќе ставите течен алуминиум во лубеница

Многумина би очекувале лубеницата да експлодира, но двата експерименти во видеото направено од YouTube каналот The Backyard Scientist покажуваат дека ќе се случи нешто сосема друго.