Покажувал како да замените штекер во домот, а потоа забил шрафцигер. Внимавајте што ќе му се случи на 0:17 секунда

2 март, 2017
Покажувал како да замените штекер во домот, а потоа забил шрафцигер. Внимавајте што ќе му се случи на 0:17 секунда

„Направи сам“ видео снимките се повеќе стануваат популарни на Јутјуб, бидејќи од нив можеме да научиме многу нешта, но ова видео е потсетник зошто не е добра идеја секогаш да ги слушате советите на луѓе кои не ги познавате добро.

Во ова видео, прикажана е промена на штекер, но неколку моменти потоа се случува нешто неочекувано.

Погледнете го видеото: