Полицајци запреле на бензинска пумпа да наточат гориво. Не ни сонувале дека ќе им се случи ова!

8 март, 2017
Полицајци запреле на бензинска пумпа да наточат гориво. Не ни сонувале дека ќе им се случи ова!

Возач кој пребрзо го возел својот автомобил, за влакно избегнал трагедија откако изгубил контрола над автомобилот и се забил во бензинска пумпа.

Видеото од инцидентот кое стана вирално, прикажува црн автомобил како вози со нормална брзина и влегува кон бензинската пумпа. Но, зад него се наоѓа црвен автомобил кој вози со голема брзина, а возачот во последен момент одлучува да сврти кон бензинската пумпа.

https://www.youtube.com/watch?v=QDkKV0RsO5A