Поставил големо огледало во прашума, а потоа се приближил леопард. Не можел да верува што ќе следи…

24 јануари, 2017
Поставил големо огледало во прашума, а потоа се приближил леопард. Не можел да верува што ќе следи…

Благодарение на еден фотограф и неговата снимка направена во прашума во Габнона во Африка, сега со сигурност знаеме дека луѓето не се единствените кои се воодушевени од својот изглед.

Францускиот фотограф Хавиер Хуберт поставил големо огледало во прашума, а потоа ја вклучил камерата. По некое време се појавил еден леопард.

Но, не уживал долго во својот изглед, бидејќи се појавиле неочекувани посетители…

Погледнете: