Рушењето на оџак тргнало наопаку. Она што се случило во продолжение ќе ве остави без здив!

7 март, 2017
Рушењето на оџак тргнало наопаку. Она што се случило во продолжение ќе ве остави без здив!

Ова видео е неверојатно – прво поради големината на оџакот кој треба да биде срушен, а второ, поради багерот кој изгледа како мала играчка покрај оџакот.

Сè било испланирано, но тргнало наопаку. Оџакот не паднал на предвидениот начин, а потоа следел момент кој ги шокирал сите.

Погледнете го видеото: