Руски рулет со јајца

30 март, 2017
Руски рулет со јајца

Познатиот водител Џими Фалон и актерот Нил Патрик Стујарт играа малку поинаква верзија на руски рулет, со јајца. И двајцата си ја пробаа среќата, без да знаат дали јајцата се претходно сварени или свежи.