Сакал да проба маица, но не можел ни да замисли дека ќе му се случи ова

21 март, 2017
Сакал да проба маица, но не можел ни да замисли дека ќе му се случи ова

Момците сакаа да пробаат маица, а потоа следела неверојатна шега…

Погледнете и споделете со пријателите: