Сакал да се покаже пред пријателите и ИСКРШИЛ скапоцено Бе-Ем-Ве!

7 март, 2017
Сакал да се покаже пред пријателите и ИСКРШИЛ скапоцено Бе-Ем-Ве!

Возач на скапо Бе-Ем-Ве сакал да демонстрира лудо возење во остра кривина, и пред камери направил вистински џумбус и се забил со возилото во карпа покрај патот.

Подоцна тврдел дека изгубил контрола над возилото бидејќи пролизгало на вода на патот, а за среќа, ниту тој ниту совозачот не биле повредени.

Погледнете: