21 јуни, 2018

Радио

Следниот видео запис ни доаѓа од Русија, а е снимен со камера која се наоѓала во еден автомобил. Видеото прикажува човек кој преминува пат, а потоа одлучува да го „поправи“ семафорот со стап.

Расипаното светло на семафорот продолжило да трепка, а потоа момчето се обидело да го „поправи“.

На крај се чинеше дека уаспеало во тоа, но потоа следел многу поголем проблем…

Остави коментар

Почетна // 4 play // Сакал со стап да го поправи расипаниот семафор… Она што го направил скапо ќе го чини!
Горе