Сакала да направи селфи со паун во зоолошка градина. После ова веќе нема ни да помисли да го прави тоа!

16 март, 2017
Сакала да направи селфи со паун во зоолошка градина. После ова веќе нема ни да помисли да го прави тоа!

Сакала да направи селфи со паун во зоолошка градина. После ова веќе нема ни да помисли да го прави тоа!

Погледнете што и се случило…