Се возел на скутер на вода, а потоа одлучил да се приближи до ОГРОМЕН ТАНКЕР. Погледнете што му се случило!

7 март, 2017
Се возел на скутер на вода, а потоа одлучил да се приближи до ОГРОМЕН ТАНКЕР. Погледнете што му се случило!

Ова видео прикажува едно прилично лудо момче кое одлучило малку да се повози со скутер на вода покрај голем танкер кој впловувал во пристаниште.

Големите пропелери кои го движат овој брод направиле силни вители кои го повлекле момчето во вода.

Погледнете што се случило: