Седнал во џип, а потоа тргнал да се качува низ стрмна карпа. Вакво нешто немате видено!

24 јануари, 2017
Седнал во џип, а потоа тргнал да се качува низ стрмна карпа. Вакво нешто немате видено!

Овој возач очигледно има неверојатни вештини, а и добро подготвено возило.

Седнал во својот џип и се обидел да се искачи на стрмна карпа.

Погледнете како поминал…

https://www.youtube.com/watch?v=yjtS0jiHvYw