21 јуни, 2018

Радио

Знаеме дека на организмот во денот му се потребни најмалку осум чаши вода.Но, знаете ли што би се случило кога дневно не би ставиле ниту една капка?

Остави коментар

Почетна // 4 play // Што се случува со организмот кога не пиеме вода?
Горе