Спонзоруша на дело: Го одбила, а потоа од џебот му испаднале пари…

13 март, 2017
Спонзоруша на дело: Го одбила, а потоа од џебот му испаднале пари…

Прво седнал покрај неа, а таа веднаш го одбила „бидејќи има дечко“.

Кога станал да си оди „случајно“ му испаднале многу пари од џебот. Штом забележала, девојката ја променила приказната и почнала да го наговара да излезат заедно.

Погледнете го видеото: