Ставил песок во шише, а она што го направил е магично!

6 март, 2017
Ставил песок во шише, а она што го направил е магично!

Уметноста доаѓа во многу облици. Уметниците не бираат средства и користат апсолутно се`.

Погледнете што направил овој виртуоз…