Вака изгледа најсмешната сцена од умирање снимена некогаш на филм!

13 јануари, 2017
Вака изгледа најсмешната сцена од умирање снимена некогаш на филм!

Следната сцена ни доаѓа од еден турски фил од 1973 година…

Обидете се да не се насмеете!