Во полна брзина удрил во автомобил: Мотоциклист преживеал страшна несреќа!

16 јануари, 2017
Во полна брзина удрил во автомобил: Мотоциклист преживеал страшна несреќа!

Надзорни камери во Бразил забележале страшен момент кога мотоциклист при полна брзина се забил во автомобил.

Мотоциклистот се движел со 70 км/ч, и немал никакви шанси да го избегне автомобилот кој невнимателно се вклучил во сообраќајот.

Од силината на ударот, неговиот мотоцикл се превртил во воздух неколку пати, додека тој летал во воздух десет метри.

Иако се чинело дека падот бил кобен, мотоциклистот брзо се подигнал и завршил само со гребнатинки.

https://www.youtube.com/watch?v=28rQJQ-yJr0