Возач со неверојатна реакција успеал да избегне судир со камион

16 јануари, 2017
Возач со сјајна реакција успеал да избегне судир со камион

Возачот на снимката успеал во само три секунди извондредно да ја процени ситуацијата и да се спаси од сигурна смрт.

Погледнете ја неговата неверојатна реакција: