Возел на автопат среде ноќ и налетал на страшна глетка

27 јануари, 2017
Возел на автопат среде ноќ и налетал на страшна глетка

На социјалните мрежи се појави снимка од камион забележана на автопат среде ноќ, а на неа е снимена глетка која добро го разбудила возачот.

Во еден момент среде автопат се појавил пешак, кого возачот успеал да го заобиколи благодарение на лудите рефлекси.

Пешакот може да се заблагодари само на среќата што ја преживеал оваа средба, а што правел среде ноќ на неосветлен автопат, само тој знае.

https://www.youtube.com/watch?v=4cj9_5JOG8s