Забележал згодна спонзоруша и ја повикал на вечера. Кога го одбила, направил нешто НЕВИДЕНО!

8 март, 2017
Забележал згодна спонзоруша и ја повикал на вечера. Кога го одбила, направил нешто НЕВИДЕНО!

Забележал згодна спонзоруша и ја повикал на вечера. Кога го одбила, направил нешто НЕВИДЕНО!

Авторите на ова видео, инспирацијата веројатно ја добиле од бројните снимки на кои момци откриваат спонзоруши.

Погледнете за што се работи: