18 јуни, 2018

Радио

Застанале пред осамен црн мечок во зоолошка градина. Не можеле ни да сонуваат дека тој ден ќе го снимат ОВА!

Нема да верувате што снимиле… Погледнете го видеото:

Остави коментар

Почетна // 4 play // Застанале пред осамен црн мечок во зоолошка градина. Не можеле ни да сонуваат дека тој ден ќе го снимат ОВА!
Горе