Зеде моторна пила и почна да сече. Кога заврши сите останаа без зборови

31 јули, 2017
20

Луеб Попф од своето мртво стебло во дворот направи ремек дело.

Наместо да го исече и отстрани, он зеде моторна пила и го почна своето дело.