Зема безбол палка и почна да крши полициска станица. Погледнете што му направиле полицајците!

3 март, 2017
Зема безбол палка и почна да крши полициска станица. Погледнете што му направиле полицајците!

Еден човек одлучил да им се заканува на полицајците така што земал палка и почнал да удира по стаклата на една полициска станица. Секако, се испоставило дека тоа не е паметна идеја…

Погледнете што му направиле полицајците…

https://www.youtube.com/watch?v=8V4FbsfZGkM