Зема чекан и почна да го руши ѕидот. Кога ќе го видите крајниот резултат ќе останете без текст…

25 јануари, 2017
Зема чекан и почна да го руши ѕидот. Кога ќе го видите крајниот резултат ќе останете без текст…

Ако сакте да го украсите станот на оригинален начин, овој уметник има решение.

Погледнете како од обичен ѕид создаде уметничко дело…