16 јули, 2018

Радио

Audi во пропагирањето на својата нова луксузна лимузина, новата генерација на моделот A8, не “почести“ со неколку видео снимки, на кои може да се види серија на системи и опции кои оваа лимузина ја претвараат во прав луксузен автомобил…

Посебен акцент произзведувачот има ставено на прилагодувањето, па новиот А8 е опремен со најнапреден систем за адаптабина суспензија.

 

 

Остави коментар

Почетна // авто-мото // Audi ја презентираше адаптабилна суспензија во новиот Audi A8
Горе