15 декември, 2018

Радио

На прво, изгледа како и сите обични VW комбиња. Но, овој модел има мало изненадување во багажот. Погледнете…

Остави коментар

Почетна // авто-мото // Изгледа како обично комбе, но погледнете што се крие во багажот!
Горе