23 април, 2018

Радио

Седиштата на иднината ќе бидат со сензори чувствителни на притисок, но и камери, а целта е да се направи седиште кое ќе овозможи најоптимална удобност како на возачот така и на совозачот.

Се очекува дека прво ќе се најдат на ексклузивни, луксузни модели, но ќе отворат врата на сосема нова врста на технологија, која во блиска иднина би можела да се најде и на не толку скапите автомобили.

Остави коментар

Почетна // авто-мото // Пристигнуваат и седиштата на иднината!
Горе