Најубавите мали хотели во светот

30 јануари, 2017
9

Погледнете ги фотографиите од едни од најубавите мали хотели во светот!

Овие хотели се наоѓаат на прекрасни локации, опколени со прекрасна природа. Некои нудат поглед кон морето, а некои кон густи шуми. Дел од фотографиите ја покажуваа внатрешната убавина на собите од хотелот, додека другиот дел ја покажуваат околината на хотелот, којашто го прави уште попривлечен за туристите.

Зарем не би посакале барем еден викенд да поминете на некое од овие места и да уживате во прекрасните амбиенти и природа?

Statija gallery photo

Њујорк, САД

Statija gallery photo

Аманему, Јапонија

Statija gallery photo

Чиле

Statija gallery photo

Лондон, Велика Британија

Statija gallery photo

Алгарве, Португалија

Statija gallery photo

Њуфаундледн и Лабрадор, Канада

Statija gallery photo

Езеро Комо, Италија

Statija gallery photo

Пукет, Тајланд

Statija gallery photo

Базиликата, Италија

Statija gallery photo

Сиднеј, Австралија

Statija gallery photo

Шведска

Statija gallery photo

Нов Јужен Велс, Австралија