16 јули, 2018

Радио

После тајните пораки, на Viber пристигнуваат и тајни разговори на кои корисниците ќе им овозможат самоуништливи пораки и блокирање на нивното проследување, односно скриншот.

Viber со својата надоградба, ќе добие нова опција која ја обожаваат луѓето од помладата популација. Оваа компанија дефинитивно го следи Snapchat, а покрај тоа, го блокира и проследувањето на пораките и фотографиите, односно скриншотот.

Имајќи ги во предвид бројните информации за кршење на приватноста и безбедноста на интернет корисниците, односно прислукување и следење, во иднина можеме да очекуваме се поголеми безбедносни опции на апликациите и телефоните кои ги користиме.

Остави коментар

Почетна // хај-тек // Користите Viber? Ова се одлични вести за вас
Горе