15 декември, 2018

Радио

Видеото на Сам Пепер завршува со цитатот: “Понекогаш оние кои имаат помалку, даваат повеќе“, а материјалот што претходи, на Јутјуб воодушеви околу 300 илјади корисници…

Остави коментар

Почетна // КАЛАБАЛАК // Добрина од која ќе ви полазаат морници: Оние кои имаат помалку, повеќе даваат!
Горе