13 ноември, 2018

Радио

За ова прекрасно видео кое ќе го погледнете потребни биле 10 дена и еден хеликоптер. Мора да признеме дека е навистина импресивно и ќе ви го одземе вниманието.

Остави коментар

Почетна // патување // ДЕСТИНАЦИИ // Духот на Њујорк во три минути
Горе